Tietoa henkilöstöstä

Meillä työskennellään pitkäjänteisesti, pitkäaikaisissa työsuhteissa, ja meillä tehdään pääasiassa kokoaikatyötä.

Meillä tehdään työtä arvojemme mukaisesti taitavasti, rohkeasti ja yhdessä. Tuemme henkilöstömme kehittymistä ammateissaan ja sitoutumista koko työyhteisömme ja yrityskulttuurimme kehittämiseen.

Pyrimme erityisesti tunnistamaan, millaista osaamista ja millaisia kyvykkyyksiä tarvitsemme toiminnassamme tulevaisuudessa, ja miten voimme tukea kaikkia meitä kehittämään niitä itsessämme.

Tavoitteenamme on osaava, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Tämän suhteen olemme tehneet viime vuosina paljon työtä. Olemme siinä onnistuneetkin, sillä saimme Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen. Sen voivat saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksessa yltäneet suomalaiset organisaatiot.

Henkilöstötyytyväisyyskyselyn tulosten mukaan vahvuuksiamme ovat hyvä yhteishenki sekä vahva panostus henkilöstön hyvinvointiin, työvälineisiin, työtiloihin ja ergonomiaan.

Lue lisää yrityskulttuuristamme

Lukuja lyhyesti

Meitä oli Pohjolan Voima -konsernissa 2019 lopussa 87 (2018 lopussa 105). Määräaikaisia henkilöitä oli 9 (15). Osa-aikaisia henkilöitä oli vuoden 2019 lopussa 5,7 %.

Naisia on henkilöstöstämme 27 %, mikä on energia-alalle tyypillistä.

Tarkempia tunnuslukuja henkilöstöstämme löydät vuosikertomuksemme sivuilta 15-18.

Henkilöstö yhtiöittäin 31.12.2019, yht. 78, vakituiset henkilöt             

Katso myös