Haemme nyt Pohjolan Voiman konsernihallintoon Helsinkiin Rahoitusjohtajaa

Tehtävässäsi vastaat rahoituksen hankinnasta ja rahoittajasuhteista. Huolehdit Pohjolan Voiman rahoituspolitiikasta, pitkä- ja lyhytaikaisesta maksuvalmiudesta, kassansuunnittelusta sekä rahoitusriskien hallinnasta. Vastuullesi kuuluu myös emoyhtiön ja tytäryhtiöiden korkosuojaukset. Lisäksi tehtävääsi kuuluu konsernin riskienhallinta.

Odotamme Sinulta vahvaa osaamista rahoituksen hankkimisessa sekä pankki- että pääomamarkkinoilta. Sinulla on myös kokemusta riskienhallinnasta ja yrityksen rahoitustoiminnosta kokonaisuutena. Tehtävä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Aikaisemmasta kokemuksesta taloushallinnon tehtävissä, esim. kontrollerina, on tässä tehtävässä hyötyä. Kokemus pörssiyhtiössä lasketaan eduksesi.

Tehtävässä pääset hyödyntämään hyviä yhteistyötaitojasi, joustavuuttasi sekä ratkaisuhakuisuuttasi vaativissakin tilanteissa. Tehtävä ei ole esimiestehtävä, mutta odotamme sinulta halua johtaa ja innostaa ihmisiä onnistumaan vastuualueesi tehtävissä ja kehityshankkeissa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän ja paikan energia-alan verkostoissa arvostetussa suomalaisessa yrityksessä ja huippuasiantuntijoiden työyhteisössä. Tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana ja kehittää omaa tehtävääsi. Pohjolan Voimassa teemme työtä arvojemme mukaisesti – taitavasti, rohkeasti ja yhdessä. Pohjolan Voiman pääkonttori ja tuleva työpisteesi sijaitsee Helsingissä Etu-Töölössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Senior partner Sami Lehto, p. +358 50 525 7755. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.11. mennessä osoitteella sami.lehto@talenthunters.fi