Avoimet työpaikat

 
 

Pohjolan Voima on vahvistaa asiakkidensa kilpailukykyä yhdistämällä innovatiivisesti voimavaroja ja tuottamalla tehokkaita ja innovatiivisia energiapalveluita taitavasti, rohkeasti, yhdessä. 

Työpaikkoja Suomessa

Asiakkaitamme ovat osakkaamme: laaja joukko suomalaisia teollisuus- ja energiayrityksiä. Painopisteemme ovat vesivoima, lämpövoima ja ydinvoima. Välillisesti tuomme työtä ja hyvinvointia koko Suomeen.

Konsernimme liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 180. Toimimme noin 20 paikkakunnalla eri puolilla maata. 

Avoimet työpaikat

Hallintoassistentti, Kristiinankaupunki

PVO-Lämpövoima Oy hakee Kristiinankaupunkiin vastuuntuntoista ja oma-aloitteista hallintoassistenttia monipuolisten toimistotehtävien pariin. Toivomme, että voit työskennellä kokopäiväisesti, olemme kuitenkin valmiita joustamaan tarpeen vaatiessa. Aloitus tehtävässä on heti, joten ethän odota hakemuksesi kanssa. 

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tärkeänä tukena erilaisissa voimalaitosten projekteissa. Tehtäväsi ovat hallinnollisia, monipuolisia toimistotehtäviä. Työtehtäväsi ovat hyvin vaihtelevia, ja niihin kuuluu esimerkiksi kokousten järjestäminen, tiedonsyöttö ja erilaiset selvitystehtävät. Kommunikoit eri tahojen välillä ja hallitset projekteihin liittyviä dokumentteja.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Kokousjärjestelyt
  • Kyselyihin vastaaminen ja erilaiset selvitystyöt
  • Dokumenttien hallinta

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka haluaa kerryttää kokemusta toimistotehtävistä. Työ on ensisijaisesti kokoaikaista, olemme kuitenkin valmiita keskustelemaan myös osa-aikaisuudesta, valitun henkilön tilanteesta riippuen. Tarvittaessa myös majoituksen järjestäminen Kristiinankaupungissa onnistuu.

Aloitus: Heti / Maaliskuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen

Kesto: 14.6.2019 asti

Paikka: Kristiinankaupunki 

Lue lisää työtehtävästä.

Hae avoimella hakemuksella töihin ja harjoitteluun

Voit hakea avoinna olevia työpaikkoja avoimella hakemuksella. Samalla hakemuksella voit hakea myös harjoittelupaikkoja.

Avoin hakemus

Rekisteriseloste (pdf)

Voit tarkistaa ja päivittää tietosi ottamalla yhteyttä

Henkilöstöä voimalaitoskierroksella