Kunnossapitoinsinööri Laanilan Voiman biovoimalaitokselle Ouluun

 
 

Pohjolan Voima on monipuolinen ja osaava suomalainen energiatalo, joka on perustettu vuonna 1943. Osakkaamme ovat asiakkaitamme, joille tuotamme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Tuotamme noin 20 prosenttia Suomessa tuotetusta sähköstä. Siitä 95 prosenttia on hiilidioksidineutraalia vuonna 2020. Luomme ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi.

Pohjolan Voiman tytäryhtiö Laanilan Voima Oy tuottaa energiaa Oulun Laanilan teollisuusalueen yrityksille ja Oulun Energialle.

Haemme nyt Laanilan Voiman biovoimalaitokselle Ouluun

Kunnossapitoinsinööriä

Tehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen ja siihen liittyvien laitosten toiminnan suunnittelu, mekaanisen kunnossapidon ja ennakkohuollon ohjaus, kehittäminen ja toteutus sekä vastuualueesi esimiestehtävät. Tehtävässäsi osallistut myös voimalaitoksen budjetointiin ja hankintaan sekä uudisprojektien toteuttamiseen.

Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta sekä prosessiteollisuudesta ja voimalaitoksista. Suhtaudut vakavasti ja arvojemme mukaisesti voimalaitoksen turvallisuus- ja ympäristönäkökohtiin. Koulutukseltasi olet energiatekniikan AMK-insinööri- tai vastaava, koulutuksen ja työkokemuksen osalta Sinulla on mahdollisuus toimia tulevaisuudessa painelaitteiden käytön varavalvojana. Otteesi työhön on ratkaisuhakuista, vastuullista ja oma-aloitteista. Olet sitoutunut työtehtäviin, omaat ”hands on” asenteen, olet yhteistyötaitoinen ja joustat eri tuotantotilanteiden vaatimusten mukaisesti. Esimiehenä olet ratkaisevassa roolissa toimintatapojemme kehittäjänä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa yrityksessä, laajat verkostot työsi tueksi sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Pohjolan Voimassa teemme työtä arvojemme mukaisesti - taitavasti, rohkeasti ja yhdessä.

Lähetä hakemuksesi 31.7.2020 mennessä sähköisellä hakemuksella
Lisätietoja tehtävästä antaa Laanilan Voiman toimitusjohtaja Pekka Törmänen p. 050 303 8656 on tavoitettavissa 25.-26.6 klo 9 - 12. ja tuotantomestari Aleksi Kokkonen p. 040 687 1871 kello 12 - 15 seuraavina päivinä: 17.6., 6.7. ja 7.7.