4UNI-ideakilpailu: Teemana sähköistyvä yhteiskunta

Sähköistyvä yhteiskunta on opiskelijoille suunnatun 4UNI-ideakilpailun teema vuonna 2020. Pohjolan Voima on tämän vuoden ideakilpailun pääyhteistyökumppani. Jokavuotisen kilpailun järjestää Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö Helsinki Think Company.

Katso, miten Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen perustelee 4UNI-kilpailuteemaa.

4UNI-ideakilpailussa opiskelijat kehittävät konkreettisia toimintamalleja ja ideoita vaihtuvien teemojen ympärillä. Vuoden teema “Sähköistyvä yhteiskunta” nivoo yhteen eri alan opiskelijat tekemään ratkaisuja, jotka tuovat sähkönkulutukseen ja -tuotantoon liittyvän tiedon lähemmäksi jokaista.

Sähköistyvä yhteiskunta

Tarvitsemme energiaa kaikessa, mitä teemme. Yhteiskunta sähköistyy hurjaa vauhtia, ja se koskettaa meitä kaikkia – kuluttajia, teollisuutta, palveluita ja julkista sektoria. Tiedämmekö kuitenkaan, mistä meidän sähkömme tulee, ja minkälaisia vaikutuksia valinnoillamme on. Tiedon saatavuus ja valintamme vaikuttavat myös siihen, millaisia poliittisia päätöksiä energian suhteen tehdään.

Sähkö on ratkaisijan roolissa ilmastonmuutosta torjuttaessa, mutta millä edellytyksillä?

Oletko sinä valmis tekemään ratkaisuja, jotka tuovat sähkönkulutukseen ja -tuotantoon liittyvän tiedon lähemmäksi jokaista tehdessämme päätöksiä?

Mikä on ratkaisevaa voimaa?

Seuraa 4UNI-ideakilpailua somessa:
#energinenmeininki #ratkaisevaavoimaa #4UNI

@Hkithinkco 

Katso videolta lisää

Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen ja ympäristöpäällikkö Rea Oikkonen kuvaavat 4UNI-ideakilpailun vuoden 2020 teemaa Sähköistyvä yhteiskunta.
 4uni 2020 ideakilpailu
4uni 2020 ideakilpailu