Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous 23.10.2021

Pohjolan Voima mukana Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokouksessa

Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous järjestettiinn Helsingin Messukeskuksessa 23.10.2021. Pohjolan Voima oli yksi tapahtuman sponsoreista. Tapahtuma yhdisti päättäjät, asiantuntijat ja nuoret ilmastoaiheiden ympärille.

Meille on tärkeää kuunnella ja ymmärtää nuorten ajatuksia

Pohjolan Voima oni yhteistyökumppanina Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokouksessa, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 23.10. Tilaisuuteen odotetaan paikan päälle yli 200 nuorta. Lisäksi etäyhteyksien päästä tilaisuutta seuraa varmasti suuri joukko kiinnostuneita. Tämä yhteistyö on meille suuri kunnia, josta haluan lämpimästi kiittää tilaisuuden järjestäjiä, siis nuoria, toteaa Pohjolan Voiman viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa.

Nuorten ilmasto- ja luontohuipparista terävä viesti Glasgow’n kokoukseen

Helsingin Messukeskuksessa lokakuussa järjestetty nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous keräsi yhteen yli 200 nuorta ympäri maata. Nuoret halusivat varmistaa, että heidän äänensä kuullaan, kun Suomi valmistautui YK:n ilmastohuippukokoukseen. Viesti oli terävä: ilmaston lämpeneminen on pysäytettävä.

Miltä tuntui olla Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokouksessa mukana?

Katso videolta, mitä tilaisuuden kummi, Sitran johtaja Mari Pantsar vastaa

Miten ajattelet ilmastotyöstä tästä eteenpäin?

Katso videolta, mitä tilaisuuden kummi, Sitran johtaja Mari Pantsar vastaa

Millaisia ajatuksia Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous herätti?

Katso videolta Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläisen tunnelmat

Ilmastoaktivisti Maija Kuivalainen haluaa nuoret mukaan päätöksentekoon

Helsingissä 23.10.2021 järjestettävä Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous yhdistää päättäjät, asiantuntijat ja nuoret ilmastoaiheiden äärelle. Tapahtuman järjestäjiin kuuluva, nuorten ilmastodelegaatti Maija Kuivalainen peräänkuuluttaa nuorille lisää vaikuttamismahdollisuuksia.

Lue lisää Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokouksesta tapahtuman sivuilta

Nuorten ilmasto- ja luontohuippukokous on tapahtuma nuorilta nuorille. Tapahtumaa ovat toteuttaneet nuorten ilmastodelegaatit yhdessä muiden nuorten kanssa.