Pallo hallussa -podcastit

 
 
 

Pallo hallussa -podcastPallo hallussa -podcasteissa käsitellään ilmastonmuutosta ja johtamista erityisesti nuorten näkökulmasta. Jaksoissa ovat vieraina Ilmastoveivin perustaja Laura Kolehmainen, demari-erityisavustaja Matti Niemi, futuristi Perttu Pölönen, Slush-tekijä Johannes Tervo, ex-huippusuunnistaja Minna Kauppi, Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija Eero Yrjö-Koskinen, Nuorten Agendan Laura Hildén ja aktivistimummo Reetta Meriläinen. Podcastien studioisäntänä toimii Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen. 

Ota pallo haltuun ja podcastimme kuunteluun! Sarjaa voi kuunnella Spotifyssa, Apple- ja Google-podcasteissa sekä suoraan sivuillamme olevien linkkien kautta.

15.5.2019

EU:n ilmasto- ja energiapolitiikka on herkkää peliä

SDP:n nuoren polven vaikuttaja Matti Niemi ja Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen keskustelevat ilmastonmuutoksesta ja energiapolitiikan haasteista EU:n tasolla.

Lue lisää
17.4.2019

Tahtoa ja tekoja ilmastonmuutoksen hillinnässä

Ilmastoveivi2019-kampanjan perustaja Laura Kolehmainen ja Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen keskustelevat ilmastonmuutoksesta.

Lue lisää

 

Apple-podcastit                                  Spotify                                   Google-podcastit