Uutinen

 
 

Ilkka Tykkyläinen nimitetty Pohjolan Voima Oyj:n toimitusjohtajaksi

Ilkka Tykkyläinen on nimitetty Pohjolan Voima Oyj:n toimitusjohtajaksi. Tykkyläinen seuraa tehtävässä Lauri Virkkusta, joka siirtyy suunnitellusti eläkkeelle. Tykkyläinen aloittaa toimitusjohtajana 15.8.2018. Tykkyläinen siirtyy Pohjolan Voimaan teollisuuden kunnossapito- ja engineeringpalveluihin erikoistuneesta Efora Oy:stä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2012.

”Omasta sekä Pohjolan Voiman hallituksen puolesta haluan kiittää Lauri Virkkusta arvokkaasta työstä yhtiön toimitusjohtajana viimeisen kahdeksan vuoden aikana”, toteaa Pohjolan Voima Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Korpeinen. ”Näinä vuosina energiatoimiala ja myös Pohjolan Voima ovat eläneet voimakkaassa muutoksessa, ja Virkkusen johtajuus on ollut keskeisen tärkeä sekä yhtiölle, sen henkilöstölle, että Pohjolan Voiman osakkaille.”

”Ilkka Tykkyläisellä on vahva kokemus tuloksellisesta johtamisesta erityisesti teollisuuden palveluiden alalta, viimeksi Efora Oy:n toimitusjohtajana. Tykkyläisen tausta ja osaaminen antavat erinomaiset edellytykset johtaa ja kehittää Pohjolan Voimaa niin että yhtiö pystyy parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan sen osakkaiden tarpeisiin ja yhtiön keskeisten sidosryhmien odotuksiin tulevina vuosina.”

Lisätietoja:

Riitta Larnimaa, Johtaja, viestintä ja yhteiskuntasuhteet, Pohjolan Voima Oyj, puh. 050 438 2466