Uutinen

 
 

Haemme PVO-Vesivoimaan käyttöpäällikköä

Vastaat vesivoimalaitostemme tuotanto- ja toimintaedellytyksistä sekä niiden kehittämisestä. Toimit vesivoiman energiatoimitusprosessin vastaavana varmistaen tuotannon suunnittelun, tuotannon ja energiantoimituksen erinomaisen toteutuksen. Osallistut Pohjolan Voima -konsernin Energiantoimitusprosessin ohjaamiseen ja kehittämiseen. Myös vesistöjen käytön suunnittelu ja ympäristövaikutusten hallinta ovat vastuullasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme ja viranomaisten kanssa sekä vastaat kumppaneidemme toiminnan ohjauksesta. Käyttöpäällikkönä osallistut yhtiömme johtoryhmätyöskentelyyn.

Arvostamme sähkövoimatekniikan tai tuotantotalouden korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden työkokemusta energiatuotannon, voimalaitosprosessien tai sähkönjakelun parista. Sinulla on laaja-alainen tekninen osaaminen ja kyky yhdistää teknis-taloudellinen ajattelu osaksi kokonaisuuden johtamista. Sähkömarkkina- ja kunnossapito-osaaminen sekä vahva turvallisuusorientoitunut ajattelutapasi auttavat työssä menestymistäsi. Olet aktiivinen, analyyttinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, joka oman asiantuntijuutensa kautta johtaa verkostomaista toimintaamme kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn arvostetussa suomalaisessa energiayhtiössä osana kehittyvää asiantuntijaorganisaatiota. Yhtiössämme sinulla on monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Lähetä hakemuksesi 6.1.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Johanna Massa, puh. 040 144 3333.