Uutinen

 
 

Avoin työpaikka: Voimalaitospäällikkö, Kaukaan Voima Oy

Haemme Lappeenrantaan Kaukaan Voima Oy:hyn

Voimalaitospäällikköä

vastaamaan biovoimalaitoksen operatiivisen toiminnan johtamisesta ja liiketoiminnasta. Voimalaitospäällikkönä vastaat yhdessä toimitusjohtajan kanssa strategian toimeenpanosta. Kehität omaisuudenhoito -prosessin mukaista toimintaa yhteistyössä Pohjolan Voiman ja sen tuotantoyhtiöiden kanssa. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä UPM Kaukaan tehtaiden ja Lappeenrannan Energian kanssa. Toimit energiatalousasiantuntijan esimiehenä ja raportoit Kaukaan Voiman toimitusjohtajalle.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. DI) ja voimalaitosprosessin laaja-alaista tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, liiketoimintalähtöistä asennetta ja kehittävää työotetta. Turvallisuus on olennainen osa kaikkea tekemistämme ja odotamme sinulta vahvaa turvallisuusasennetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, johtamisominaisuuksia sekä kykyä johtaa verkostoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn nykyaikaisen voimalaitoksen päällikkönä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä energia-alan moniosaajaksi rautaisten ammattilaisten joukossa. Pääset osaksi vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa energisessä ja kehittyvässä energia-alan yhtiössä.

Tutustu Kaukaan Voimaan: www.pohjolanvoima.fi/tuotanto/lampovoima/lappeenranta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Juha Kouki p. 040 547 0692 (to 20.6. klo 10.30-12.00, ti 25.6. klo 15.00-16.30 ja ti 2.7. klo 13.30-15.00).

Hae mukaan energiseen joukkoomme ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 3.7.2019 osoitteeseen kaisa-reetta.myllynen@pvo.fi

 

Kaukaan Voima Oy on osa Pohjolan Voima -konsernia. Kaukaan Voiman biovoimalaitos Lappeenrannassa tuottaa prosessihöyryä UPM Kaukaan tehtaille ja kaukolämpöä Lappeenrannan Energialle, sekä sähköä. Laitoksen lämpöteho on 262 MW ja sähköteho on 125 MW. Kaukaan Voiman käyttöpalvelujen ja kunnossapidon palveluntuottaja on UPM Kaukas. Kaukaan Voimalla on kaksi työntekijää.

Pohjolan Voima on vastuullinen voimavarojen yhdistäjä. Tuotamme asiakkaillemme tehokkaita ja innovatiivisia energiapalveluita omakustannushintaan yli 90-prosenttisesti hiilidioksidineutraalisti - taitavasti, rohkeasti, yhdessä. www.pohjolanvoima.fi

Asiakkaitamme ovat osakkaamme - suomalaisia vientiteollisuusyrityksiä ja energiayhtiöitä. Tuotamme energiaa asiakkaidemme tarpeisiin vesi-, lämpö- sekä ydinvoimalla.

Suomen parhaat työpaikat 2019