Uutinen

 
 

Uutiskirjeessämme aiheina ilmastonmuutos ja tuotanto-omaisuudenhoito

Pohjolan Voiman sidosryhmäuutiskirje 5/2019 on ilmestynyt. Uutiskirjeessämme kerromme ilmastoviikolla järjestämämme, nuorille päättäjille suunnatun ilmastoaiheisen keskustelutilaisuuden panelistien ajatuksista ilmastonmuutoksen vastaisesta työstä. Tilaisuus oli jatkoa keväällä aloittamallemme Pallo hallussa -podcastille. Tuoreessa blogikirjoituksessa Riitta Larnimaa kirjoittaa teoista ja puheesta ilmastonmuutoksen hillitsemisessä "Nuorten roolina on puhua ja vaatia. Ne, joilla on valta, ovat vastuussa".

Uutiskirjeessämme kesäkuussa aloittanut Pohjolan Voiman tuotanto-omaisuudenhoidon päällikkö Kaj Råtts kertoo työstään ja siitä, mitä tavoitteemme tuotanto-omaisuudenhoidon huippuasiantuntijuudesta tarkoittaa. Kerromme myös Jumiskon vesivoimalaitoksen tulevasta peruskunnostuksesta sekä Porin Tahkoluodon ja Kristiinankaupungin hiilivoimalaitosten purkutöiden edistymisestä.

Lisäksi aiheina mm. Iijoen Raasakan vanhan luonnonuoman yhteishankkeen positiiviset tulokset luonnossa syntyneistä ja talven yli selvinneistä lohenpoikasista sekä Irninjoen kutusoraikon toiminnan seurannan tuloksista.

Lue lisää uutiskirjeestämme 5/2019