Uutinen

 
 

Haemme energiatalouden asiantuntijaa Kaukaan Voimalle

Haemme Kaukaan Voima Oy:lle Lappeenrantaan energiatalouden asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu poltto- ja raaka-ainelaskutus sekä toimitusten raportointi. Hoidat syöttötariffin ja hiilidioksidipäästöjen laskentaa ja raportointia, energiaverolaskentaa ja maksatusta, tilastointia sekä energialaskentaa. Energian hinnan ja kustannusten laskenta sekä osakaslaskutusperusteiden teko kuuluvat tehtäviisi. Toimit tiiviissä yhteistyössä Pohjolan Voima -konsernin taloushallinnon sekä osakkaiden ja muiden verkostojen kanssa. Tehtävä sisältää myös muita toimistotehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi) ja oma-aloitteista, raportointiaikataulujen mukaan joustavaa ja huolellista työskentelyotetta sekä hyvää ja hallittua tehtävien organisointikykyä. Ensisijaisesti haemme talousalan ammattilaista, jolla on halua ja kykyä omaksua monipuoliset energiayhtiön energiatalouden asiantuntijatehtävät sekä halu kehittyä. Hyödynnät sujuvasti työssäsi erilaisia tietojärjestelmiä ja MS Office -ohjelmia. Viranomaisjärjestelmien osaaminen katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittää ammatillista osaamistasi.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kaukaan Voima Oy:n toimitusjohtaja Juha Kouki p. 040 547 0692  ja voimalaitospäällikkö Juha Vuolteenaho p. 050 314 3123.

Toimita hakemuksesi viimeistään 20.12.2019 mennessä Tiina Nyströmille (tiina.nystrom@pvo.fi)

Kaukaan Voima Oy on osa Pohjolan Voima -konsernia. Kaukaan Voiman biovoimalaitos Lappeenrannassa tuottaa prosessihöyryä UPM Kaukaan tehtaille ja kaukolämpöä Lappeenrannan Energialle, sekä sähköä. Laitoksen lämpöteho on 262 MW ja sähköteho on 125 MW. Kaukaan Voiman käyttöpalvelujen ja kunnossapidon palveluntuottaja on UPM Kaukas. Kaukaan Voimalla on kaksi työntekijää.

Pohjolan Voima on vastuullinen voimavarojen yhdistäjä. Tuotamme energiaa asiakkaidemme tarpeisiin vesi-, lämpö- sekä ydinvoimalla. Asiakkaitamme ovat osakkaamme - suomalaisia vientiteollisuusyrityksiä ja energiayhtiöitä. Tuotamme asiakkaillemme tehokkaita ja innovatiivisia energiapalveluita omakustannushintaan yli 90-prosenttisesti hiilidioksidineutraalisti - taitavasti, rohkeasti, yhdessä. www.pohjolanvoima.fi