Uutiset ja tiedotteet

 
 
 
 
11.10.2018

Hyvinvoinnista tulee energiaa syksylläkin

Hyvinvoinnista energiaa oli viime keväänä teemana Pohjolan Voimassa, kun yhtiö järjesti henkilöstölle hyvinvointivalmennusohjelman. Teema jatkuu tänä syksynä mm. luennoilla, taukojumpalla ja esimiestyön kehittämisellä.

Lue lisää
11.10.2018

Iijoen otva: Luken pilottisuunnitelma lohenpoikasten alasvaellusratkaisuista Iijoen vesivoimalaitoksille valmistui

Iijoen otva -hanke tiedottaa, että Luonnonvarakeskus (Luke) on laatinut Iijoen vesivoimalaitoksille lohenpoikasten alasvaellusreittien yleissuunnitelman. Suunnitelma on merkittävä pilotti, jonka perusteella kohti merta vaeltavat...

Lue lisää
9.10.2018

Vapaa työskentely auttaa lomittamaan työtä ja omia tarpeita

Ajasta ja paikasta riippumatonta on pilotoitu Pohjolan Voimassa noin vuoden. Ihmiset tulevat ja menevät töidensä, omien aikataulujensa ja tarpeidensa mukaan. Etätyöt ovat yleistyneet entisestään, ja osallistujat ovat tyytyväisiä.

Lue lisää
8.10.2018

Energiatehokkuustyö on toimintatapojen pohtimista sekä investointeja

Energiantuottajan energiatehokkuustyö on jatkuvaa parantamista. Se vaatii toimintatapojen ja yksityiskohtien pohtimista uudelleen. Myös energiatehokkuutta parantavia investointeja tehdään edelleen.

Lue lisää
8.10.2018

Iijoen otva: Raasakan kalatien rakennussuunnittelu valmis

Iijoen otva -hanke tiedottaa, että Raasakan voimalaitospadon kalatielle on laadittu rakennussuunnitelma. Rakennussuunnitelman pohjalta voidaan pyytää urakkatarjoukset kalatien rakentamisesta. Raasakan voimalaitospato sijaitsee noin...

Lue lisää