Energiansäästöviikko 

 
 

Pohjolan Voima jälleen mukana Energiansäästöviikolla

Energiansäästöviikolla, viikolla 41, nostetaan esiin energiatehokkuutta ja energiansäästöä erilaisissa toiminnoissa ympäri Suomea. Olemme jälleen mukana ja tuomme esiin, miten suuri energiatuottaja toimii energiatehokkuuden tehostamiseksi entisestään.

Energiatehokkuus on energiantuottajalla toiminnan peruslähtökohta. Kun suuret loikkaukset energiatehokkuustyössä on jo tehty, sen jatkuva parantaminen edellyttää yksityiskohtiin puuttumista ja mm. toimintatapojen tarkastelua. Sitä edellyttävät myös sertifioidut energiatehokkuusjärjestelmämme. Olemme mukana myös energia-alan energiatehokkuussopimuksissa.

Nostamme energiansäästöviikolla esille myös yhteistä energiaa ja hyvinvointia lisäävän, koko henkilöstölle suunnatun Hyvinvoinnista lisää energiaa -hankkeemme. Sillä tuemme henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pilotoimme myös ajasta ja paikasta riippumatonta työskentelytapaa, mikä vähentää mm. työmatkaliikennettä. Etätyöskentely on entistä vapaampaa. Yhä useampi meistä pitääkin etäpäiviä.