Tietoa meistä

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä

Olemme juureva suomalainen energiakonserni. Osuutemme Suomessa tuotetusta sähköstä on yli 20 %. Tuotamme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan osakkaidemme, kotimaisten teollisuus- ja energiayhtiöiden tarpeisiin. Tuotamme sähköä ja lämpöä toimitusvarmalla, säätökykyisellä vesi-, lämpö- ja ydinvoimalla.

 

Strategiamme

Tuotamme ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi. Luomme samalla työtä ja hyvinvointia Suomeen. Olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen ja luonnon monimuotoisuuden vahvistamiseen.

Tarinamme

Tarinamme alkaa vesivoimasta vuonna 1943. Olemme muuntautuneet yhteiskunnan ja energiatalouden tarpeiden mukana, kehittäneet ja rakentaneet mm. ydinvoimaa, biovoimaa ja tuulivoimaa. Lue, mistä olemme tulleet nykyhetkeen.

Hallinto ja organisaatio

Pohjolan Voima Oyj tytäryhtiöineen muodostavat Pohjolan Voima -konsernin. Täältä löydät kuvauksen konsernimme hallinnoinnista, tiedot hallituksestamme ja johtoryhmästämme, luettelon osakkaistamme. sekä kuvaukset tytär- ja osakkuusyhtiöistämme.

Avoimet työpaikat

Olemme huippuammattilaisten joukko, ja tutkitusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Me pohjolanvoimalaiset olemme ylpeitä siitä, että teemme merkityksellistä työtä arvojemme mukaisesti: taitavasti, luotettavasti ja yhdessä. Meillä työskennellään pitkäjänteisesti, pitkäaikaisissa työsuhteissa ja pääasiassa kokoaikatyössä.