Tietoa meistä

Osaava suomalainen energiatalo

Olemme monipuolinen ja osaava suomalainen energiakonserni. Osakkaamme ovat asiakkaitamme: laaja joukko suomalaisia teollisuus- ja energiayrityksiä. Tuotamme asiakkaillemme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan. Osuutemme Suomessa tuotetusta sähköstä on lähes 20 %.

 

Strategiamme

Tuotamme ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi. Luomme samalla työtä ja hyvinvointia Suomeen. Teemme työtä hiilineutraalin Suomen puolesta ja olemme sitoutuneet vahvistamaan luonnon monimuotoisuutta.

Tarinamme

Tarinamme alkaa vesivoimasta vuonna 1943. Olemme muuntautuneet yhteiskunnan ja energiatalouden tarpeiden mukana, kehittäneet ja rakentaneet mm. ydinvoimaa, biovoimaa ja tuulivoimaa. Lue, mistä olemme tulleet nykyhetkeen.

Hallinto ja organisaatio

Pohjolan Voima Oyj tytäryhtiöineen muodostavat Pohjolan Voima -konsernin. Täältä löydät kuvauksen konsernimme hallinnoinnista, tiedot hallituksestamme ja johtoryhmästämme, luettelon osakkaistamme. sekä kuvaukset tytär- ja osakkuusyhtiöistämme.

Avoimet työpaikat

Teemme työtä arvojemme mukaisesti: taitavasti, luotettavasti ja yhdessä. Meillä työskennellään pitkäjänteisesti, pitkäaikaisissa työsuhteissa ja pääasiassa kokoaikatyössä.