Kymin Voiman biovoimalaitos Kouvolan Kuusankoskella

Eetu Loikkanen on nimitetty 17.10.2022 alkaen Kymin Voima Oy:n voimalaitospäälliköksi. Hän työskentelee Kymin Voiman biovoimalaitoksella Kouvolan Kuusankoskella ja raportoi työssään Kymin Voiman toimitusjohtaja Antti Rainiolle.

Eetu Loikkasella on monipuolinen voimalaitosalan kokemus. Hän on aiemmin työskennellyt Lahti Energia Oy:ssä ja Loimua Oy:ssä eri tehtävissä.

Kymin Voiman voimalaitospäällikön tehtävässään Eetu Loikkanen vastaa biovoimalaitoksen operatiivisen toiminnan johtamisesta ja liiketoiminnasta.

– Olemme iloisia saadessamme kokeneen voimalaitosammattilaisen vahvistamaan Kymin Voiman biovoimalaitoksen luotettavan, varman ja vastuullisen toiminnan kehittämistä edelleen yhteistyössä omistajiemme kanssa, toteaa Antti Rainio.

Lisätietoja: Antti Rainio, toimitusjohtaja, Kymin Voima Oy, antti.rainio@pvo.fi, puh. 040 703 3815

Kymin Voima on Pohjolan Voiman tytäryhtiö, jonka biovoimalaitos sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella, UPM Kymin tehdasalueella. Voimalaitos tuottaa prosessihöyryä UPM Kymin tehdasintegraatille, kaukolämpöä KSS Energialle sekä sähköä. Voimalaitosta käyttää UPM Kymin henkilökunta. Kymin Voiman omistavat Pohjolan Voima Oyj (76 %) ja KSS Energia Oy (24 %).