Sähkö tulee töpselissä -podcastimme jatkuu uusilla jaksoilla. Syksyn ensimmäisessä jaksossa kysytään, onko vetytalous hypeä vai jo hetken päästä realismia? Onko toiveiden tynnyri ladattu liian täyteen? Miksi vetyä pidetään potentiaalisena ratkaisuna teollisuudessa, energiantuotannossa ja liikenteessä?

VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara ja Nordic Ren-Gas Oy:n toimitusjohtaja Saara Kujala kertovat kaiken, mitä vedystä tulee tietää. Mutta mikä on yllättävin asia, johon vety tarjoaa ratkaisun?

Podcastin syksyn muissa jaksoissa sukelletaan muun muassa tekoälyn uhkiin sekä mahdollisuuksiin ja otetaan kantaan siihen, millä aikajänteellä ja kuinka rivakasti tarvitsemme vihreää siirtymää. Entä mikä rooli ydinvoimalla on suomalaisessa energiajärjestelmässä, kuinka matkanteko muuttuu sähköautoillessa ja kuinka liikkumisen hiilijalanjälkeä voidaan ylipäätään pienentää?

Näkemyksiä kinkkisiin kysymyksiin jakavat energia-alan ja ympäristöasioiden asiantuntijat.

Sarjan juontavat Harri Moisio sekä Pohjolan Voiman yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtaja Riitta Larnimaa. 

Voit tällä kertaa myös katsella osan jaksoista! Vedyn ABC: vety pelastaa – vai pelastaako? (YouTube)

Kuuntele Sähkö tulee töpselistä -podcastin jakso Vedyn ABC: vety pelastaa – vai pelastaako?

Osallistu keskusteluun ja jaa meille oma kuunteluhetkesi somessa #sähkötuleetöpselistä. Seuraa myös Pohjolan Voimaa Instagramissa @pohjolanvoima ja Twitterissä @PohjolanVoima.

Kuuntele Sähkö tulee töpselistä –podcastin kaikki jaksot