Pohjolan Voima on palkittu parhaana organisaationa Suomen innostavimmat työpaikat -kilpailussa pienten organisaatioiden kategoriassa. Palkinto myönnettiin Eezy Flown toteuttaman henkilöstötutkimuksen vuoden 2022 tulosten perusteella.

– Me pohjolanvoimalaiset koemme työmme merkitykselliseksi, sanoo Pohjolan Voiman henkilöstö- ja lakiasioiden johtaja Tiina Nyström. Henkilöstötyömme kulmakiviä ovat vastuullisuus, luottamus ja osallistaminen sekä arvojemme mukainen toiminta. Olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen tätä ennen jo kolmena vuonna peräkkäin, joten energinen meininkimme motivoi ja innostaa.

– Olemme pieni, noin 40 henkilön, fokusoitunut huippuammattilaisten joukko suuren, yli kahden miljardin taseen, vartijana. Arvomme taitavasti, luotettavasti, yhdessä ohjaavat kaikkea tekemistämme. Tosi huikea tunnustus ja kiitos tästä kuuluu kaikille pohjolanvoimalaisille, toteaa Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen.

Henkilöstötutkimustulosten perusteella Pohjolan Voiman vahvuuksia ovat mm. strategian ja tulevaisuuden näkymien selkeä viestintä henkilöstölle, työhyvinvointi sekä päätöksentekoroolien selkeys.

Suomen Innostavimmat työpaikat on Eezy Flown vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille. Eezy Flow’n People Power®-henkilöstötutkimus nostaa esiin henkilöstökokemuksen, organisaation toimivuuden ja kulttuurin elementit niin ihmisten oman työn, yksikön toimivuuden kuin myös organisaation näkökulmista.

Katso videolta, miten pohjolanvoimalaiset kuvaavat työyhteisöään

Lisätietoja:

Tiina Nyström, johtaja, HR ja laki, Pohjolan Voima Oyj, tiina.nystrom@pvo.fi, puh. 050 360 0198