Sähkö tulee töpselistä -podcastin toinen tuotantokausi pureutuu ilmastonmuutokseen ja energia-asioihin yksilön ja yhteiskunnan näkökulmasta. Kausi käynnistyy 20. huhtikuuta ja uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin.

Miten turvataan suomalaisten energian saatavuus? Miten kohtaamme ilmastonmuutoksen ja millaista elämämme voi olla vuonna 2040? Kuinka pian aletaan rakentaa pienydinvoimaloita ja miten sovitamme yhteen uusiutuvan vesivoiman ja vaelluskalat?  

Sähkö tulee töpselistä -podcastissa perehdytään ajankohtaisiin aiheisiin energia-alalta ja sen lähituntumasta. Toisen kauden avausjaksossa syvennytään energiatulevaisuuteen erityisesti kriisiytyneen geopoliittisen tilanteen ja energiansäästön näkökulmasta.  Jakson vieraina ovat Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä ja asiantuntija Päivi Suur-Uski Motivasta. 

Kauden aikana ääneen pääsevät lukuisat energia-alan ja ympäristöasioiden asiantuntijat. Vieraina ovat muun muassa futuristi Elina Hiltunen, FIBS ry:n toimitusjohtaja Kimmo Lipponen, poliitikko Osmo Soininvaara, kansalaisaktivisti Anton Keskinen ja kalahalaajaksi itseään tituleeraava Mikko ”Peltsi” Peltola. Sarjan juontavat Harri Moisio sekä Pohjolan Voiman viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa

– Haluamme Pohjolan Voimassa edistää aktiivista vuoropuhelua energia-asioiden ja yhteiskunnallisten aiheiden ympärillä – myös näin podcastin muodossa. Olemme saaneet tällekin kaudelle mukaan mielenkiintoisia vieraita ja ajankohtaisia aiheita, jotka tarjoavat uusia näkökulmia myös tuttuihin teemoihin, Larnimaa kertoo.

Sähkö tulee töpselistä -podcastin löydät Spotifysta, Suplasta ja Apple Podcastista. Osallistu keskusteluun ja jaa meille oma kuunteluhetkesi somessa #sähkötuleetöpselistä. Seuraa Pohjolan Voimaa myös Twitterissä ja Instagramissa.