Pohjolan Voima on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2020 henkilöstötutkimuksessaan. Pohjolan Voima on yksi suomen innostavimmista työpaikoista 2020. Tämän tunnustuksen saavuttaa vain parhaisiin tuloksiin päässeet niistä sadoista suomalaisista organisaatioista, jotka ovat toteuttaneet Eezy Spiritin henkilöstötutkimuksen.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että POHJOLAN VOIMA on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta.

  • Rakennamme meillä Pohjolan Voimassa yrityskulttuuria, jossa voimme uudistua ja löytää uusia, rohkeitakin ratkaisuja. Meillä työmme hiilidioksidineutraalin tulevaisuuden rakentamisessa on merkityksellistä. Työyhteisöstämme löytyy rohkeutta, joustavuutta ja muutoshalukkuutta, toteaa Pohjolan Voiman henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Tiina Nyström.
  • Sijoittuminen Suomen innostavimmat työpaikat -listauksessa on meille tärkeä tunnustus. Se kertoo siitä, että yrityskulttuurimme tukee työntekijöidemme onnistumista ja innostumista työssään! Niistä syntyy ratkaisevaa voimaa!

MILLAINEN ON INNOSTAVA TYÖPAIKKA?

Innostus tekee elämästä mielenkiintoisempaa, hauskempaa ja luovampaa. Se tukee hyvinvointia ja jaksamista. Innostus synnyttää innovaatioita ja tuottaa tulosta. Innostava työpaikka on tulevaisuuden arvonluoja ja inhimillisen pääoman tärkein aines. Innostavassa työpaikassa ihmiset haluavat tehdä parhaansa.

INNOSTAVAN TYÖPAIKAN HYÖDYT

  • Organisaation henkilöstölle tunnustus kertoo siitä, että organisaatio on onnistunut toimintansa kehittämisessä yhdessä henkilöstönsä kanssa.
  • Asiakkaille ja muille sidosryhmille tunnustus luo kuvaa hyvämaineisesta ja vastuuntuntoisesta organisaatiosta.
  • Uusille työnhakijoille organisaation henkilöstön kokema positiivinen työnantajakuva on vaikuttava viesti innostavasta ja tavoiteltavasta työpaikasta.

Kiitos henkilöstöllemme hienosta saavutuksesta, innostuneisuudesta ja halusta olla
mukana rakentamassa menestystarinaamme!

INNOSTUTAAN, VAIKUTETAAN JA MENESTYTÄÄN YHDESSÄ!

Pohjolan Voima on monipuolinen ja osaava suomalainen energiatalo, joka on perustettu vuonna 1943. Osakkaamme ovat asiakkaitamme, joille tuotamme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Tuotamme noin 20 prosenttia Suomessa tuotetusta sähköstä. Siitä jo lähes 95 prosenttia on hiilidioksidineutraalia.

Luomme ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi. Pohjolan Voima – Ratkaisevaa voimaa. www.pohjolanvoima.fi Twitter:@PohjolanVoima

Lisää Suomen innostavimmista työpaikoista voitte lukea www.innostavimmat.fi