Energiatalouden asiantuntija Marja Tiitto, Kaukaan Voima

Tällä kertaa vuorossa on energiatalouden asiantuntija Marja Tiitto, joka vastaa Kaukaan Voiman asiakaslaskutuksesta, raportoinnista ja energiatehokkuusasioista sekä koordinoi Pohjolan Voiman vastuullisuusasioita.

”Työssäni parasta on sen monipuolisuus – tälläkin viikolla kalenteriin on mahtunut riskiarviointeja, viestintää, turvallisuutta, taloutta ja avustavia töitä. Yrittäjämäinen ote ja uteliaisuus helpottavat, kun työ tuo päivittäin eteen uusia haasteita.”

Koulutukseltaan Marja on laskentatoimen tradenomi. Energia-alalle hän ajautui sattumien kautta: ensin Lappeenrannan Energialle ja sieltä kaksi vuotta sitten Kaukaan Voimalle. Marja arvostaa sitä, että hänen työssään yhdistyy nyt sekä talous- että energia-asiat.

”On hienoa, että Pohjolan Voimalla katsotaan ilmaston puolesta pitkälle tulevaisuuteen. Haluankin työssäni perehtyä siihen, minkälainen energia-alan hiilineutraali tulevaisuus voi olla.”

Vapaa-ajallaan Marja on aktiivisesti mukana partiotoiminnassa ja kunnallisissa luottamustehtävissä. Myös kaksi koiraa tuovat vauhtia arkeen.

”Sekä partio että politiikka opettavat toimimaan erilaisten ihmisten kanssa, kantamaan vastuuta ja ylittämään eteen tulevat esteet yhdessä. Tätä kaikkea olen päässyt hyödyntämään myös Pohjolan Voimalla.”

Lue, mitä työntekijämme kertovat työstään Pohjolan Voimassa!

Pohjolan Voimassa tehtävämme on tuottaa ratkaisevaa voimaa asiakkaillemme. Tässä työssä suurin voimavaramme on osaava, motivoitunut ja omistautunut henkilöstö. Syksyn aikana tutustumme Pohjolan Voiman asiantuntijoihin ja heidän työhönsä energia-alalla.