Nainen korkealla kalliolla, voittajafiiliksellä

Haemme Pohjolan Voimaan Helsinkiin 

Tuotannon kehityksen päällikköä

vastaamaan Pohjolan Voima Oyj:n ja sen tuotantoyhtiöiden kehitys- ja selvitysprojektien johtamisesta. Roolissa vastaat projektien valmisteluista ja koordinoinnista, kannattavuuden arvioinneista sekä teknologiaselvityksistä. Tehtäviisi kuuluu Pohjolan Voiman projektimallin ylläpito, yhteistyöverkoston kehittäminen ja projektiresurssien koordinointi oman vastuualueen osalta. Kehität teknologia ja projektit -toimintoja yhteistyössä tuotantoyhtiöidemme kanssa. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä myös Pohjolan Voiman omistajien kanssa. Raportoit tehtävässäsi tehtäväesihenkilölle, sekä Pohjolan Voiman toimitusjohtajalle. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. DI) sekä vahvaa projektikokemusta ja kannattavuustarkasteluosaamista. Energiamarkkinoiden ja energiantuotantoprosessien tuntemus ja ymmärrys ovat vahvuuksiasi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoimintanäkemystä ja kehittävää työotetta. On mahtavaa, jos olet ehtinyt hankkia kokemusta sähkö- ja automaatio-osaamisesta ja rakentaa verkostoja energia-alalla. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivisuutta sekä kykyä johtaa verkostoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn osana vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa energisessä energia-alan konsernissa. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja arvojemme taitavasti, luotettavasti, yhdessä mukaista työtä. Pohjolan Voima on valittu omassa kategoriassaan Suomen innostavimmaksi työpaikaksi 2023.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen su 16.4. mennessä osoitteeseen niina.karjalainen@talenthunters.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Senior Partner Sami Lehto p. +358 50 525 7755 tai sami.lehto@talenthunters.fi. Parhaiten tavoitat Samin puhelimitse ke 5.4. klo 10–11 tai ti 11.4. klo 13–14.