Laanilan Voima Oy:n tuotantolaitokset Oulussa.

Pohjolan Voiman tytäryhtiö Laanilan Voima Oy tuottaa energiaa Oulun Laanilan teollisuusalueen yrityksille ja Oulun Energialle.

Haemme nyt Laanilan Voiman biovoimalaitokselle Ouluun

Kunnossapitoinsinööriä

Tehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen ja siihen liittyvien laitosten toiminnan suunnittelu, mekaanisen kunnossapidon ja ennakkohuollon ohjaus, kehittäminen ja toteutus sekä vastuualueesi esimiestehtävät. Tehtävässäsi osallistut myös voimalaitoksen budjetointiin ja hankintaan sekä uudisprojektien toteuttamiseen.

Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta mekaanisesta kunnossapidosta sekä prosessiteollisuudesta ja voimalaitoksista. Suhtaudut vakavasti ja arvojemme mukaisesti voimalaitoksen turvallisuus- ja ympäristönäkökohtiin. Koulutukseltasi olet energiatekniikan AMK-insinööri- tai vastaava, koulutuksen ja työkokemuksen osalta Sinulla on mahdollisuus toimia tulevaisuudessa painelaitteiden käytön varavalvojana. Otteesi työhön on ratkaisuhakuista, vastuullista ja oma-aloitteista. Olet sitoutunut työtehtäviin, omaat ”hands on” asenteen, olet yhteistyötaitoinen ja joustat eri tuotantotilanteiden vaatimusten mukaisesti. Esimiehenä olet ratkaisevassa roolissa toimintatapojemme kehittäjänä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa yrityksessä, laajat verkostot työsi tueksi sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Pohjolan Voimassa teemme työtä arvojemme mukaisesti – taitavasti, rohkeasti ja yhdessä.

Lähetä hakemuksesi 31.7.2020 mennessä sähköisellä hakemuksella
Lisätietoja tehtävästä antaa Laanilan Voiman toimitusjohtaja Pekka Törmänen p. 050 303 8656 on tavoitettavissa 25.-26.6 klo 9 – 12. ja tuotantomestari Aleksi Kokkonen p. 040 687 1871 kello 12 – 15 seuraavina päivinä: 17.6., 6.7. ja 7.7.