Laanilan Voima Oy:n tuotantolaitokset Oulussa.

​Pohjolan Voiman tytäryhtiö Laanilan Voima Oy tuottaa energiaa Oulun Laanilan teollisuusalueen yrityksille ja Oulun Energialle.
Haemme nyt vakinaiseen työsuhteeseen Laanilan Voiman biovoimalaitokselle Ouluun 

Voimalaitoskäyttäjää​

Tehtäviisi kuuluvat voimalaitoksen ja siihen kuuluvien laitosten monipuoliset käyttötehtävät ml. laitoksen valvonta, tarkistusanalyysit ja näytteenotot, polttoainehuollon tehtävät, sekä pienehköt kunnossapitotyöt. Käyttötyöt ovat kolmivuorotyötä 12 tunnin vuoroissa.

Edellytämme tehtävää vastaavaa ammatillista koulutusta, vuorotyö- ja paineensietokykyä sekä vähintään 1-2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Voimalaitoskäyttäjän ammattitutkinto katsotaan eduksesi. Tehtävään valittu koulutetaan ja opastetaan työpaikalla kyseisiin työtehtäviin.

Odotamme Sinulta vastuullista, motivoitunutta ja oma-aloitteista otetta työhösi sekä työyhteisöön. Olet halukas oppimaan uutta, yhteistyötaitoinen ja joustat eri tuotantotilanteiden vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa yrityksessä ja hyvässä työyhteisössä sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.
Pohjolan Voimassa teemme työtä arvojemme mukaisesti – taitavasti, rohkeasti ja yhdessä.

Lähetä hakemuksesi 31.7.2020 mennessä sähköisellä hakemuksella.
Lisätietoja tehtävästä antaa 6.-7.7.2020 klo 9-11 Laanilan Voiman tuotantomestari Aleksi Kokkonen p. 040 687 1871​