Nainen korkealla kalliolla, voittajafiiliksellä

Tehtäviisi kuuluvat Pohjolan Voima -konserniin kuuluvien tuotantoyhtiöiden hallitussihteerin tehtävät, osakasviestintä, kokousjärjestelyt ja kokousmateriaalien hallinta, erilaisten viranomaisrekisterien ylläpito ja viranomaisilmoitusten tekeminen sekä muut assistentin tehtävät, kuten sisäinen viestintä.

Hallintoassistenttina Sinulla on monipuolinen ja tärkeä rooli päivittäisten toimintojen sujuvoittajana ja ratkaisijana.

Odotamme Sinulta kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyminen vaatii myös erinomaista asiakaspalveluosaamista, hyvää tietotekniikkaosaamista sekä oma-aloitteisuutta. Olet hyvä organisoimaan sekä pitämään langat käsissä ja hymyn huulilla kiireenkin keskellä. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa energia-alan yrityksessä ja huippuasiantuntijoiden mukavassa työyhteisössä. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kehittää omaa tehtävääsi.

Pohjolan Voimassa teemme työtä arvojemme mukaisesti – taitavasti, rohkeasti ja yhdessä. Olemme innostuneita työstämme ja pidämme työpanostamme tärkeänä – onhan sillä laajempi yhteiskunnallinen merkitys. Pohjolan Voima on valittu jo kahdesti yhdeksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Pääkonttorimme ja tuleva työpisteesi sijaitsee Helsingissä Etu-Töölössä.

Hae tehtävää ja lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 23.4.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona HR Oy:n Seniorikonsultti Eila Eklund
numerosta 050-345 4296. Tavoitat Eilan parhaiten torstaina 15.4.2021 klo 14-15.

Täytä hakemus Baronan sivuilla.