Nainen korkealla kalliolla, voittajafiiliksellä

Haemme Pohjolan Voimaan Helsinkiin energianhallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan energiantoimituksen raportoinnista ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös energialaskutuksen kokonaisuuden hallinta, sähkömarkkina- ja tuotantoennusteet sekä sähköntuotannon analysointi.

Odotamme sinulta tehtävään työkokemuksen tai energia-alaan painotettujen opintojen kautta erinomaista osaamista sähkömarkkinoista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kokemusta sähköntoimitukseen liittyvistä tehtävistä, numerotarkkuutta ja Excelin hallintaa. Power BI -osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä yhteistyön ja itsensä johtamisen taitoja. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn osana vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa energisessä energia-alan konsernissa. Meillä on energinen meininki, osallistava ja keskusteleva kulttuuri, jossa saa kehittyä ja kehittää pitkäjänteisesti. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja arvojemme – taitavasti, luotettavasti, yhdessä – mukaisesti työtä. Pidämme huolta henkilöstöstämme ja tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä henkilöstöedut. Meillä on mahdollisuus työskennellä joustavasti niin Mikonkadun toimistolla kuin myös etänä.

Tiesitkö, että Pohjolan Voima on viidettä kertaa peräkkäin yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Tutustu Pohjolan Voimaan www.pohjolanvoima.fi 

Kiinnostuitko? Hae mukaan energiseen joukkoomme ja lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV 5.2.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa energiapäällikkö Ville Bredenberg p. 010 4786 104 pe 26.1.2024 klo 12-14.