Kaukaan Voima Oy:n biovoimalaitos sijaitsee Lappeenrannassa, UPM Kaukaan tehdasalueella.

Haemme Pohjolan Voimalle diplomi-/päättötyöntekijää Science Based Targets -aloitteen mukaiseen energiantuotannon hiilidioksidineutraaliustavoitteen laskentaan sekä kasvihuonekaasuprotokollan (GHG protocol) mukaisen päästöraportoinnin kehittämiseen. Päättötyö on osa Pohjolan Voiman selvitystä Science Based Targets -aloitteeseen sitoutumisessa.

Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa oleva esimerkiksi ympäristö- ja/tai energiatekniikan opiskelija ja olet kiinnostunut päästölaskennasta ja raportoinnin kehittämisestä.

Lopputyön tekemisessä tarvitset sekä suomen että englannin kielen taitoa. Taustamateriaali on englanninkielistä, mutta ainakin osa lopputyöstä tulisi tehdä suomeksi.

Toivomme, että voit aloittaa lopputyön tekemisen heti alkusyksystä.

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen ja joustava. Olet kehittämishaluinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja opintorekisteriotteesi oheisen linkin kautta 31.8.2022 mennessä.

Hae tästä

Lisätietoja tehtävästä antavat rahoitusjohtaja Kaisa Ahtiainen (kaisa.ahtiainen@pvo.fi) 27.6.-8.7.2022 ja 1.8.-31.8.2022 tai ympäristö- ja turvallisuuspäällikkö Katja Permanto (katja.permanto@pvo.fi) 25.7.-31.8.2022.

Pohjolan Voima Oyj

Pohjolan Voima on monipuolinen ja osaava suomalainen energiayhtiö. Osakkaamme ovat asiakkaitamme: laaja joukko suomalaisia teollisuus- ja energiayrityksiä. Tuotamme asiakkaillemme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Osuutemme Suomessa tuotetusta sähköstä on noin 20 prosenttia. Jo 96 prosenttia sähköntuotannostamme on hiilidioksidineutraalia. Luomme ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi.