Nainen korkealla kalliolla, voittajafiiliksellä

Haemme PVO-Vesivoima Oy:lle Iihin asiantuntijaa, vuorotteluvapaan sijaisuuteen, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.–31.12.2024.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa vesivoiman tuotantoympäristöön ja ympäristönhoitoon liittyviä monipuolisia työtehtäviä. Työtehtäviä voidaan myös joustavasti räätälöidä mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.    

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi ympäristö- tai energiatekniikan alalta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaati hyvää ja ennakkoluulotonta asennetta sekä aitoa halua uuden oppimiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn osana vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa energisessä energia-alan konsernissa. Meillä on energinen meininki, osallistava ja keskusteleva kulttuuri, jossa saa kehittyä ja kehittää. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä arvojemme mukaisesti: taitavasti, luotettavasti, yhdessä. Pidämme huolta henkilöstöstämme ja tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä henkilöstöedut. Meillä on mahdollisuus työskennellä joustavasti niin toimistollamme Iissä kuin myös etänä.

Tehtävään voi hakea ainoastaan työtön työnhakija. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut tekijä. Sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle määrätyt vaatimukset. Jos olet epävarma, täytätkö edellytykset, otathan yhteyttä TE-palveluihin ja varmistat asian.

Kiinnostuitko? Hae mukaan energiseen joukkoomme ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 26.5.2024 mennessä. Toimithan pian, teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Matti Hämäläinen veli-matti.hamalainen@pvo.fi tai puh. 050 303 8632.  

PVO-Vesivoima Oy tuottaa sähköä vesivoimalaitoksilla Iijoella, Kemijoella ja Kokemäenjoella. Yhtiön sähköntuotanto on keskimäärin 1,7 terawattituntia vuodessa. Yhtiö kuuluu Pohjolan Voima -konserniin. Pohjolan Voima on yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä – osuutemme maan sähköntuotannosta on yli 20 %. Tuottamamme sähkö on lähes hiilineutraalia. Tuotamme energiaa asiakkaidemme, suomalaisten teollisuus- ja energiayhtiöiden tarpeisiin vesi- lämpö- ja ydinvoimalla. www.pohjolanvoima.fi