Pohjolan Voiman Uuutiskirje 5-2022

Pohjolan Voiman uutiskirjeen 5/2022 teemana on energiakriisistä energiatulevaisuuteen. Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen korostaa haastattelussa, että matkalla päästöttömään tulevaisuuteen on turvattava energiainvestoinnit ennustettavuudella. Pohjolan Voiman ja MustReadin yhdessä 13.10.2022 klo 16.30 järjestämässä ”Energiapolitiikan korkeajännitys – kriisistä energiatulevaisuuteen” neljä eturivin poliitikkoa kokoontuvat pohtimaan, miten energiakriisistä noustaan valoisaan tulevaisuuteen. Keskustelun pohjustavat Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen ja Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä. Sen juontaa MustReadin päätoimittaja Heikki Pursiainen. Ilmoittaudu nyt mukaan live-striimiin!

Uutiskirjeessämme haastattelussa esittäytyy myös Pohjolan Voiman uusi yhteiskuntasuhdepäällikkö Miikka Koski ja teknologiasta ja projekteista vastaava Jarmo Tervo pohtii blogissa, miten säätövoima tukee uusiutuvan energian kasvua.

Kerromme myös ainutlaatuisesta projektista, jossa Nokialla Melon vesivoimalaitokseen maapatoon rakennetaan padon tiiveyden varmistava porapaaluseinä ensimmäistä kertaa Suomessa.

Lue lisää uutiskirjeestämme