Pohjolan Voiman uutiskirje 2-2022

Uutiskirjeessämme 2/2022 pureudumme energiatulevaisuuteen. Teimme laajan skenaariotyön vuonna 2021, jossa pohdimme yhdessä henkilöstömme ja sidosryhmiemme kanssa mahdollisia tulevaisuuksia vuoteen 2035.

Huhtikuun alussa käydyssä keskustelussa edunvalvontajohtaja Joona Turtiainen Energiateollisuudesta, Elinkeinoelämän keskusliiton pääekonomisti Penna Urrila sekä EPV Energian toimitusjohtaja Rami Vuola ja Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen pohtivat, miten maailmantilanne vaikuttaa energiatulevaisuuteemme. Pohjolan Voiman hallituksen jäsenet Jukka Hakkila Kemirasta ja Juha-Pekka Weckström Heleniltä toteavat haastattelussaan, että nyt on erityisen tärkeää tunnistaa vaihtoehtoisia tulevaisuuskuvia. Pohjolan Voiman viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa puolestaan kirjoittaa blogissamme: ”Muuttunut maailmanpoliittinen tilnne vaatii niin päättäjiltä kuin energia-alatakin kokonaan uutta pohdintaa, jotta vakaa energia säilyy ja ilmastotyö jatkuu”.

Pohjolan Voiman Sähkö tulee töpselistä jatkuu uudella kaudella ja uudet jaksot julkaistaan keskiviikkoisin. Teemoina ovat mm. energiatulevaisuus, vastuullisuus ja vaelluskalat. Kuuntele podcast SpotifystaSuplasta ja Apple Podcastista. Osallistu keskusteluun somessa #sähkötuleetöpselistä.

Lue lisää uutiskirjeestämme 2/2022