Pohjolan Voiman sidosryhmäuutiskirjeessä 3/2024 LUT-yliopiston energiatekniikan professori Esa Vakkilainen toteaa haastattelussa, että energian varastointi ei voi olla vain akkujen varassa, vaan kaikkia ratkaisuja tarvitaan, sillä uusien energiantuotantomuotojen läpilyönti on lisännyt varastoinnin tarvetta merkittävästi. 

Uutiskirjeessämme kerromme myös, miten Kymin Voima panostaa joustavampaan tuotantoon muun muassa automaatiota kehittämällä. Lämmön ja sähkön yhteistuotantovoimalaitokselle on hankittu nettosähkö- ja minimitehosovellukset, jotka lisäävät voimalaitoksen säädettävyyttä ja kustannustehokkuutta.

Aloitamme uutiskirjeessämme juttusarjan, jossa kerromme, mitä vastuullisuusosaaminen merkitsee eri asiantuntijoiden näkökulmista. Sarjan aloittaa Pohjolan Voiman vastuullisuuspäällikkö Katja Permanto, joka kuvaa, mitä vastuullisuus osana ammattitaitoa tarkoittaa hänelle. 

Lue uutiskirjeestämme myös Pohjolan Voiman tuotannon kehityksen päällikkö Markus Pyykösestä, joka kertoo, että hänen uransa tärkein oppi liittyy ihmisten kohtaamiseen. 

Lue lisää Pohjolan Voiman uutiskirjeestä 3/2024