Pohjolan Voiman uutiskirjeessä 5/2023 on asiaa joustotyöstä ja palautumisesta tuoreen pro gradu-tutkimuksen valossa, vieraskynä-palstalla kansanedustaja Jarno Limnell kirjoittaa energiaturvallisuudesta ja Sähkö tulee töpselistä -podcastimme uuden kauden ensimmäisten jaksojen aiheina ovat vedyn ABC ja vihreä siirtymä. Blogissamme Pohjolan Voiman yhteiskuntasuhdepäällikkö Miikka Koski toteaa hallitusohjelman tukevan Suomelle tärkeää elinkeinomyönteisyyttä. 

Kerromme uutiskirjeessämme myös ajankohtaisia kuulumisia toiminnastamme, Iijoen Raasakan Kalasydän-kalatien ensimmäisistä kuukausista ja alkusyksyn Pahkakosken säännöstelypadon remontista sekä palaamme syyskyiseen sidosryhmätilaisuuteemme, jossa juhlimme 80 vuotiasta Pohjolan Voimaa. 

Yhteistyökohteemme Kierikkikeskus Oulussa linkittyy myös historiaamme, sillä alueen arkeologiset kaivaukset ja museon synty liittyivät Kierikin voimalaitoksen rakentamiseen. Kierikkikeskus on tänä kesänä rakentanut kivikautista elämää esittlevään kylään uuden monitoimikatoksen. 

Lue lisää Pohjolan Voiman uutiskirjeestä 5/2023