Kymin Voiman biovoimalaitos Kouvolan Kuusankoskella

Haemme Pohjolan Voima -konserniin Kuusankoskelle

Voimalaitospäällikköä

vastaamaan Kymin Voima Oy:n biovoimalaitoksen operatiivisen toiminnan johtamisesta ja liiketoiminnasta. Voimalaitospäällikkönä vastaat yhdessä toimitusjohtajan kanssa strategian toimeenpanosta. Kehität omaisuudenhoito -prosessin mukaista toimintaa yhteistyössä Pohjolan Voiman ja sen tuotantoyhtiöiden kanssa. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä UPM Kymin tehtaiden ja KSS Energian kanssa. Raportoit tehtävässäsi Kymin Voiman toimitusjohtajalle.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. DI) ja voimalaitosprosessin laaja-alaista tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, liiketoimintalähtöistä asennetta ja kehittävää työotetta. Turvallisuus ja ympäristö on olennainen osa kaikkea tekemistämme ja odotamme sinulta vahvaa turvallisuusasennetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, johtamisominaisuuksia sekä kykyä johtaa verkostoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn nykyaikaisen uusiutuvan energian voimalaitoksen päällikkönä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä energia-alan moniosaajaksi rautaisten ammattilaisten joukossa. Pääset osaksi vahvaa työyhteisöä ja huippuasiantuntijoiden verkostoa energisessä ja kehittyvässä energia-alan yhtiössä.

Tutustu Kymin Voimaan: Kymin Voima, Kouvola – Pohjolan Voima

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Kymin Voiman toimitusjohtaja Antti Rainio p. 040 703 3815 (29.6. klo 15.30–17.00, 30.6. klo 8.30–10.00 ja 4.7.9.00-10.30).

Hae mukaan energiseen joukkoomme ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 29.7.2022  

Lähetä hakemus tästä

Kymin Voima Oy on osa Pohjolan Voima -konsernia. Kymin Voiman biovoimalaitos Kouvolan Kuusankoskella tuottaa prosessihöyryä UPM Kymin tehtaille ja kaukolämpöä KSS Energialle. Lisäksi se tuottaa sähköä. Voimala tuottaa noin 80 prosenttia Kouvolan kaupungin kaukolämmöstä. Voimalaitoksen lämpöteho on 180 megawattia ja sähköteho 76 megawattia. Kymin Voiman voimalaitoksen käytön hoitaa UPM Kymin henkilökunta.

Pohjolan Voima on monipuolinen ja osaava suomalainen energiayhtiö. Osakkaamme ovat asiakkaitamme: laaja joukko suomalaisia teollisuus- ja energiayrityksiä. Tuotamme asiakkaillemme sähköä ja lämpöä omakustannushintaan vesivoimalla, lämpövoimalla ja ydinvoimalla. Osuutemme Suomessa tuotetusta sähköstä on noin 20 prosenttia. Jo 96 prosenttia sähköntuotannostamme on hiilidioksidineutraalia. Luomme ratkaisevaa voimaa kilpailukyvyn vahvistamiseksi ja huomisen parhaaksi