Veden voimaa -kirjan kansi

Vesi ja sen voima ovat läsnä aivan kaikkialla. Tähän voi kiteyttää tämän kirjan viestin. Pohjolan Voiman juuret ovat vedessä – veden voimassa.

Yhtiömme vietti vuonna 2023 juhlavuotta, sillä matkamme on kestänyt jo 80 vuotta. Vesi on edelleen meille tärkeä voimanlähde. Vedessä on voimaa myös muille kuin meille sähköntuottajille.

Me suomalaiset olemme onnekkaista onnekkaimpia siinä, että meillä on vettä, joka taipuu moneen. Sähköntuotanto on vain osa veden tarinaa, sillä vedellä on monia hyvinkin yllätyksellisiä rooleja.

Mikä on veden rooli? Mitä on veden tulevaisuus? Olemmeko jatkossakin onnekkaista onnekkaimpia?

Useissa tämän kirjan haastatteluissa mainitaan, että vesi ei tunne rajoja ja sen voima ulottuu aivan kaikkialle. Uskomme, että meillä kaikilla on mahdollisuus ymmärtää vettä ja sen merkitystä parhaalla mahdollisella tavalla, kun keskustelua veden eri rooleista käydään yli rajojen ja siltojen. Tästä ponnistaa yhteistyö, jolla voimme varmistaa, että vetemme voivat hyvin ja vesi taipuu moneen myös tulevaisuudessa. Tähän me Pohjolan Voimassa sitoudumme arvojemme mukaisesti taitavasti, luotettavasti, yhdessä.

Lue Veden voimaa -kirja nettisivuiltamme pdf-muodossa.