Innostavaa työtä vesivoiman parissa!

PVO-Vesivoimalla työskentelee kymmenkunta vesivoiman ja laitostekniikan ammattilaista. Yksi heistä on käynnissäpidon asiantuntija Tommi Hansen-Haug, jonka vastuualueina on laitosten automaatio ja säätötekniikka.  

”Tiiviissä organisaatiossa tulee omien vastuualueiden ohella kuitenkin tietää vähän myös kollegoiden tonteista, jotta pystyy tuuraamaan tarvittaessa. Käytännössä teemme yhdessä työtä sen eteen, että PVO-Vesivoiman kahdeksan vesivoimalaa toimivat ja tuottavat ympäristöystävällistä säätövoimaa suomalaisille nyt ja tulevaisuudessa.”   

Prosessitekniikan diplomi-insinööriksi valmistunut ja aiemmin muun muassa automaatioinsinöörinä työskennellyt Tommi aloitti PVO-Vesivoimalla vuonna 2017. Hommiin hänet houkutteli kaipuu kotiseudulle pohjoiseen sekä halu parantaa maailmaa.

”Nyt pääsen työskentelemään puhtaan energian parissa, Pohjois-Suomen vesistöjen äärellä. Vaikka välillä on kiire ja tekemistä riittää, on töihin aina ilo tulla mielenkiintoisten ja merkityksellisten tehtävien, loistavan työilmapiirin sekä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden ansiosta.” 

Vapaa-ajallaan hän harrastaa potkunyrkkeilyä sekä valmentaa tyttärensä jalkapallojoukkuetta.  

Ja kun työreissu tuo Tommin Kemijärvelle Jumiskoon, löytää hänet iltaisin uistelemasta.

Lue, mitä työntekijämme kertovat työstään Pohjolan Voimassa!

Pohjolan Voimassa tehtävämme on tuottaa ratkaisevaa voimaa asiakkaillemme. Tässä työssä suurin voimavaramme on osaava, motivoitunut ja omistautunut henkilöstö. Juttusarjassa tutustumme Pohjolan Voiman asiantuntijoihin ja heidän työhönsä energia-alalla.