Tällä kertaa Pohjolan Voiman osaajien esittelyvuorossa on Senior Specialist Ville Bredenberg. Villen vastuulla on Pohjolan Voiman energiantoimitusprosessi – se, että toimitamme kilpailukykyistä energiaa.

Ville tuli taloon valmistuttuaan energiatekniikan diplomi-insinööriksi vuonna 2014. Hän on aiemmin työskennellyt tuuli- ja metsähakevoimalaitosten tukijärjestelmien parissa. Mutta mikä houkutteli Villen juuri Pohjolan Voimalle?

”Kyllä ne olivat mielenkiintoiset tehtävät ja ison toimijan tuomat monipuoliset mahdollisuudet. Pohjolanvoimalaisena pääsen työskentelemään eri tuotantomuotojen parissa aina lämpövoimasta vesi- ja ydinvoimaan.”

Villen tavalliseen työpäivään kuuluu energiantoimitukseen liittyvä seuranta ja kehitystyöt sekä projekteja muun muassa tuotantokapasiteetin kehittämiseen liittyen. Tällä hetkellä hän on mukana hankkeessa, jossa selvitetään akkujen hyödyntämistä häiriötilanteissa sekä tukemassa vesivoiman säätövoimatuotantoa.

”Työssä parasta onkin monipuolisuus. Se luo työhön haasteita mutta pitää myös mielenkiintoa yllä.”

Lähimpien kollegojen lisäksi Ville työskentelee tiiviisti Pohjolan Voiman verkostojen kanssa.

”Pääsen aitiopaikalta seuraamaan energiamarkkinan muutosta ja matkaa kohti hiilineutraalia tuotantoa. Kuinka nopeasti ja miten tähän tavoitteeseen päästään, on meitä kaikkia kiinnostava kysymys.”

Villellä riittää energiaa myös vapaa-ajalla: hyötyliikkujana hän pyöräilee lähes kaikki työmatkat kesät talvet, satoi tai paistoi. Toivotamme Villelle hyviä pyöräilykelejä!

Lue, mitä työntekijämme kertovat työstään Pohjolan Voimassa!

Pohjolan Voimassa tehtävämme on tuottaa ratkaisevaa voimaa asiakkaillemme. Tässä työssä suurin voimavaramme on osaava, motivoitunut ja omistautunut henkilöstö. Syksyn aikana tutustumme Pohjolan Voiman asiantuntijoihin ja heidän työhönsä energia-alalla.