Pohjolan Voiman uutiskirjeessä 2/2024 kerromme, miten selvitämme mahdollisuutta rakentaa Kemijärven alueelle pumppuvoimalaitos. Uutiskirjeessämme aiheina myös tuore vuosikertomuksemme ja ajankohtaiset kuulumisemme vastuullisuustyöstämme.

”Yhteistuotannolla Suomi pysyy sähkössä myös kireimpinä pakkaspäivinä”, toteaa Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen haastattelussa, joka on julkaistu ensimmäisen kerran MustRead-uutiskirjeessä. Blogimme vieraskynässä nuorten ilmastodelegaatti Hanna Höijer pohtii: ”Ilmastokysymykset ovat nuorille eksistentaalisia  – ja niiden ratkaisemiseen tarvitaan meitä kaikkia”.

Vastuullisuuspäällikön työpöydällä -blogisarjassa Pohjolan Voiman vastuullisuuspäällikkö kertoo vastuullisuustyömme kehityksestä: ”EcoVadis tulos ilahduttaa ja vahvistaa kehityssuuntaa”. Blogissamme Pohjolan Voiman yhteiskuntasuhdepäällikkö Miikka Koski ja viestintäpäällikkö Hannele Kukka kertovat vastuullisen vaikuttamisen periaatteista: ”Vastuullisuus tarkoittaa myös vaikuttamista ja viestintää”.

Ota kuunteluun myös Sähkö tulee töpselistä -podcastimme. Tuoreissa jaksoissa keskustellaan vesikriisistä, energian varastoinnista ja metsäteollisuuden luonnon monimuotoisuustyöstä.

Lue lisää Pohjolan Voiman uutiskirjeestä 2/2024