Pohjolan Voiman sidosryhmäuutiskirje 4-2022

Pohjolan Voiman sidosryhmäuutiskirjeen 4/2022 teemana on energiakriisi ja vastuullinen energiapolitiikka. Nostamme esille myös vesivoiman ajakohtaisia uutisia ja voimalaitosten varautumista talveen.

Uutiskirjeemme päähaastattelussa elinkeinoministeri Mika Lintilä kaipaa energiakriisin hoitoon nopeita ja yksinkertaisi keinoja. Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen muistuttaa kommentissaan, että yksityisiä energiainvestointeja ei pidä nyt vaarantaa. Energiateollisuuden toimitusjohtaja Jukka Leskelä toteaa, että energiapolitiikasssa vastuullisuudesta puhuttaessa on hyvä muistaa myös yritysten kantama taloudellinen vastuu.

Kemijoen vesistöä puolustaneen karvalakkilähetystön tarinasta kertovan Karvalakkioopperan toinen tuottaja Olli Tiuraniemi kuvaa haastattelusssa produktion taustoja. Pohjolan Voima on yksi oopperan tukijoista. Pohjolan Voiman viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa kirjoittaa blogissamme, millaisia ajatuksia herätti osallistuminen Lappilaiset konfliktit -seminaariin. Elokuisessa seminaarissa keskusteltiin muun muassa vesivoiman sodanjälkeisen rakentamisen vaikutuksista lappilaisten elämään.

Lue näistä ja muista ajankohtaisista aiheista Pohjolan Voiman uutiskirjeestä 4/2022.