Pohjolan Voiman uutiskirje 7 2021

Sidosryhmäuutiskirjeemme vuoden viimeinen numero 7/2021 on julkaistu. Sen teemana ovat vesivoima sekä ilmastonmuutos.

Kerromme vaelluskalojen elinolosuhteiden parantamiseen liittyvästä yhteistyöstä ja konkreettisista toimenpiteistä vaelluskalojen luonnonkierron elvyttämiseksi. PVO-Vesivoiman toimitusjohtaja Jani Pulli kirjoittaa vesivoiman keskeisestä merkityksestä sähköjärjestelmälle joustavana ja tasapainottavana tuotantomuotona ja pohtii, paljonko on paljon, kun puhutaan sähköntuotannosta.

Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen korostaa energia-alan mahdollisuuksia vaikuttaa, kun katseet kääntyvät ilmastotyöstä myös luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Olemme Pohjolan Voimassa jatkaneet keskustelua myös nuorten kanssa ilmastosta ja energiasta. Olimme mukana tukemassa Helsingissä lokakuussa Nuorten Ilmasto- ja luontohuippukokousta. Saimme myös terveiset Glasgow’n ilmastokokouksessa mukana olleilta nuorten ilmastodelegaatti Maija Kuivalaiselta ja Ympäristöministeriön erityisasiantuntija Taru Savolaiselta sekä ajatukset kokouksen jälkeen poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajilta.

Kerromme uutiskirjeessämme myös pitkästä kumppanuudesta Instan kanssa. Juttu jatkaa kumppanuuksiemme esittelysarjaa.

Ota kuunteluun Sähkö tulee töpselistä -podcastimme! Seuraava tuotantokausi on jo valmisteilla ja tulee kuunneltavaksi kevään aikana.

Lue Pohjolan Voiman sidosryhmäuutiskirje 7/2021