Neljän iin voimaa

Ihminen. Idea. Innostus. Innovaatio. Neljän iin voimaa, nyt ja ajan yli. 

Innovaatioita ei synny ilman ideaa, ideoita ja innovaatioita ei synny ilman ihmistä – innostus on kolmen muun iin liikuttaja. On kyse neljän iin voimasta.

Neljän iin voima on Pohjolan Voiman kulttuurista ydintä. Se on joukkueen malttia ja ripeyttä, vakautta ja rohkeutta – joskus kykyä pidättäytyä ja odottaa, joskus hetkeen tarttumista. Paljon arvokkaan vartijoina.

Innovaatioita ei synny ilman ideaa, ideoita ja innovaatioita ei synny ilman ihmistä – innostus on kolmen muun iin liikuttaja. On kyse neljän iin voimasta. Digitalisaation ja tekoälyn myötä ideoiden arvo voi kasvaa moninkertaiseksi. Ideasta kulkee polku innovaatioihin – innovaatioiden kirjo on kaikkea sosiaalisista innovaatioista teknologisiin, taiteellisiin, taloudellisiin, systeemisiin.  

Neljän iin voiman mystisin ulottuvuus on ihminen. Ihmiset tuottavat yhdessä ideoita ja jalostavat niistä innovaatioita. Miten? Tarvitaan ratkaisevan innostuksen voimaa.

Neljän iin voima on myös osa sivistystä. Se on halua kukoistukseen, vastuulliseen kasvuun. Se on kykyä empatiaan. Se on taitoa ymmärtää juuriamme ja tahtoa luoda parempaa tulevaisuutta.

Ihminen. Idea. Innostus. Innovaatio. Neljän iin voimaa, nyt ja ajan yli. 

Neljän iin voimaa -tilaisuuden valokuvat ja livekuvitukset

Pohjolan Voiman sidosryhmätilaisuudessa 5.6.2024 pohdittiin ihmisen, ideoiden, innostuksen ja innovaatioiden suhdetta monista erilaisista näkökulmista.

Loistava livekuvittaja Linda Saukko-Rauta piirsi näkemyksensä tilaisuuden sisällöstä.

Tilaisuuden valokuvat: Akifoto