Pohjolan Voiman uutiskirjeen 1/2024 haastattelussa ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen: ”Hallituksen kärkenä on luvituksen sujuvoittaminen”. Haastattelussamme ministeri Mykkänen vastaa kysymyksiin hallituksen energiapoliittisista linjauksista.

Uutiskirjeessämme Pohjolan Voiman yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtaja Riitta Larnimaa kirjoittaa julkiseen keskusteluun juurtuneesta dialogipesu-käsitteestä ja toteaa, että kunnioittava yrityskulttuuri ei anna tilaa dialogipesulle. Pohjolan Voiman vastuullisuuspäällikkö Katja Permanto kertoo blogisarjassaan, millaisia hankkeita Pohjolan Voimassa on tänä vuonna näköpiirissä. Kerromme myös selvitystyöstämme kohti Science Based Targets -aloitteen mukaisia ilmastotavoitteita. Venla Vilhonen selvitti meille diplomityössään, miten voimme soveltaa aloitteen mukaisia  tieteeseen perustuvia tavoitteita.

Blogimme vieraskynässä Energiateollisuus ry:n Henna Hirvonen tuo esille energia-alaa uhkaavan osaajapulan: ”Energia-alan osaajia tarvitaan arjen ja tulevaisuuden turvaamiseksi: osaajapulan ratkaiseminen on yhteinen tehtävämme”.

Lue uutiskirjeestämme myös miten kaksi nuorta asiantuntijaamme kertovat työstään.

Ota kuunteluun Sähkö tulee töpselistä -podcastimme!. Uusia jaksoja julkaistaan joka toinen viikko. Löydät podcastin yleisimmistä podcast-alustoista.

Lue Pohjolan Voiman uutiskirje 1/2024