Pallo hallussa -keskustelusarja

Pallo hallussa on Pohjolan Voiman keskustelusarja, jossa puhutaan energiasta, ilmastonmuutoksesta ja tulevaisuudesta. Keskustelua käydään webinaareissa ja podcasteissa.

Sähkö tulee töpselistä -podcast

Pohjolan Voiman tuottama Sähkö tulee töpselistä -podcast pureutuu ilmastonmuutoskeskusteluun suoraan, selkeästi ja eri näkökulmista.

Ääneen pääsee sekä lukuisia energia-alan ja ympäristöasioiden asiantuntijoita että tunnettuja mediapersoonia.

Sarjan juontavat Harri Moisio sekä Pohjolan Voiman viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa.

Osallistu keskusteluun ja jaa meille oma kuunteluhetkesi somessa #sähkötuleetöpselistä.

Pohjolan Voiman ilmastoilta

Pohjolan Voima kysyi poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajilta, millaisena he näkevät kuntien mahdollisuudet tehdä ilmastotyötä. Tätä pohdittiin 30. maaliskuuta 2021 järjestetyssä webinaarissa Onko kunnilla pallo hallussa? Mitä mieltä nuoret päättäjät ovat kuntien ilmastopolitiikasta?.

Hiilineutraali Talk show

Pohjolan Voiman Hiilineutraali TalkShow -webinaarisarjassa pureuduttiin syksyllä 2020 ilmastotoimiin valtio- ja EU-tasolla. Talk show’ssa SDP:n, keskustan ja vihreiden nuorisoedustajat ottivat kukin vuorollaan pallon haltuun.

Mistä lisäkierroksia energia-alan innovointiin?

Energia-ala on ratkaisevassa asemassa Suomen hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisessa. Miten edistetään verkostoitumista ja yhteistyötä? Millaisilla keinoilla kiihdytetään tutkimusta? Mitkä toimenpiteet ovat kiireellisiä? Miten innovaatiohankkeiden rahoitus edistää tavoitteisiin pääsyä? Talk showssa 22.10.2020 puhuttiin energia-alan murroksesta ja hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseksi vaadittavista keinoista.