Osaava, varma ja vakaa energiantoimittaja

Vastuullamme on merkittävä omaisuus, josta pidämme hyvää huolta. Oikea-aikaiset investoinnit ja kunnossapitotoimet takaavat, että olemme asiakkaillemme luotettava energiantoimittaja.

Huolehdimme tuotanto-omaisuudestamme ammattitaitoisesti ja tarkasti. Omaisuudenhoidon huippuosaaminen näkyy erityisesti investointien ja kunnostustoimenpiteiden pitkäjänteisessä suunnittelussa: haemme kaikilla ratkaisuilla kauaskantoisia vaikutuksia.

Hyvin hoidettu tuotanto-omaisuus takaa asiakkaille luotettavan energiantuotannon. Lisäksi tuotanto-omaisuuden arvo kasvaa investointien ja huollon myötä, mikä näkyy arvonnousuna myös asiakkaillemme – ja lisää heidän kilpailukykyään.

Toimimme tehokkaasti verkostokumppaniemme kanssa varsinkin kunnossapidossa. Kehitämme tuotanto-omaisuudenhoitoa yhdessä kumppaniemme kanssa, haemme synergiaetuja voimalaitostemme kunnossapidossa ja jaamme parhaita käytäntöjä. Lue lisää yhteistyöstä verkostoissa Vastuullisuus-osiossa.

Pidämme voimalaitoksistamme hyvää huolta koko niiden elinkaaren ajan.

Meillä on 21 voimalaitosta sekä niihin liittyviä rakenteita ja tiloja. Pidämme niistä hyvää huolta niiden koko elinkaaren ajan – se on tärkeää ja järkevää. Investoimme oikeaan aikaan, teemme jatkuvaa, ennakoivaa kunnossapitoa ja kehitämme sekä toimintaamme että tuotantoprosessejamme entistäkin joustavammiksi, varmemmiksi ja energiatehokkaammiksi. Se on vastuullista elinkaariajattelua.

Hyvin hoidettu tuotanto-omaisuus on myös merkittävä ympäristöteko. Lue lisää vastuullisesta toiminnastamme.